Hirdetés
Aktív témák
-
luciferc
őstag
válasz
Major Major
üzenetére
Na, feltettem a KDE3-as hardyt. Ez sem igazán jól muzsikál, pedig ez nem lehet teszt jellegű. Egyrészt telepítéskor még magyar, utána már nem az. A magyar csomagok sincsenek fent alapból. Nem értem. Nem arról van szó, én felteszem őket, meg átállítom, de aki nem beszélni angolka, az mit csinál? Knetworkmanager itt is beteg, bár a net működik, de nem jelzi a kapcsolatot. Ezt sem értem.
Amúgy splash itt sincs. mod: ha kiszedem a bootnál a quiet-et és beírom, hogy nosplsh, akkor sem látszik a boot folyamat. mi van itt?Most komolyan, én bénázok el valamit egy 6 lépéses next-next-finish telepítésnél, vagy ez a kubuntu 8.04 tényleg nem az igazi?

Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Asus A31 PLUS TG ARGB 650W
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4329
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs