Hirdetés
- A végletekig optimalizálja a SensorPaneleket az új AIDA64
- Egy kritikus technológiában nem ért egyet a TSMC és a Samsung az Intellel
- Mégis van lekvár a Donut Lab szilárdtest fánkjában?
- Dögrováson lévő Samsung telefonból még mindig csinálhatunk DeX-es minigépet
- Esportra szánja ezt a gamepadot a GameSir
Aktív témák
-
Nkboy
senior tag
válasz
luciferc
üzenetére
Ha a boot folyamatot akarod látni akkor ki kell szedni a quiet splash opciót. Nem kell viszont beírni a nosplash opciót.
Ha mégse látnál semmit:
Esetleg még bírhatod a következőt: vga=791 Ez a szabványos vga módnak felel meg.
Vagy: vga=0x317 Ez 1024×768 60Hz-nek felel meg.Időzóna: Rendszerbeállítások >>> Dátum és Idő ,a dátum és az idő automatikus beállítása pipát vedd ki, és akkor nem dobja előre két órát.
Hálózat: Rendszerbeállítások >>> Hálózati beállítások Itt be tudod állítani a fix IP címet. Rendszergazda jog kell hozzá.
-
Major Major
senior tag
válasz
luciferc
üzenetére
Ha nincs netkapcsolat az install közben, akkor nem kerülnek fel a magyar csomagok, azok ugyanis nincsenek rajta a CD-n.
Olyan problémákba futottál itt bele hirtelen, amikkel én nem is találkoztam. Hozzá kell tegyem, én a kis gépen Gutsyként telepítettem még a Kubit, a nagyon meg KDE4-es van, tehát nem tudom megmondani hogy nem-e az install van elszúrva.
Aktív témák
- Napelem
- A Nixxes felfedte a Death Stranding 2: On the Beach PC-s gépigényét
- Autós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Jövedelem
- Futás, futópályák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Marathon (2025)
- Magyarországra érkezett a Mijia, a Xiaomi okos háztartási nagygépeinek márkája
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:87%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4458
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4589
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest