Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Slipandris
tag
Na, ez hihetetlen.
Fel akartam rakni az nvidia legujabb driveret, minden rendben is ment, aztan azota nem lep be az ubuntu.
Egy olyan oldalon neztem, ahol vmi linux programozo csavo irta le mit hogy, de nem tudom mar hol volt mert a google nem hozza be a talalatot hiaba irom ugyan ugy be a szoveget ahogy volt ott. na mindegy
azt irta ha nem jo akkor CRTL+ALT+BACKSPACE ..de hol<
ha live sessionba irom be akkor ker egy user nevet+jelszot, de nem fogadja el az enyem.
Aktív témák
Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Dell notebook topic
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Okos Otthon / Smart Home
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Router gondok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- LEGO klub
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Gyermek PC játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 91% Akkumulátor
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4242, 100% Akksi
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest