Hirdetés
Aktív témák
-
Slipandris
tag
válasz
Slipandris
üzenetére
Miután elment a kép, megnyomtam még 1x a CTRL+ALT+F1-et, akkor vissza jött a "terminál", és akkor sikerült amit írtál.
Köszönöm szépen.

-
Slipandris
tag
válasz
Major Major
üzenetére
Igen, ezt mar probaltam, de ugyan az volt.
3x villan a kep, aztan vegleg kikapcsol a moncsi. -
Slipandris
tag
válasz
Major Major
üzenetére
Ha jol sejtem, a live session terminaljaba kell irjam ugye?
(hol lehetne mashol?)
Megcsinaltam, minden maradt ugyan ugy. -
Slipandris
tag
Reszletezve
bejon egy lista h mit tolt
*Starting anac h ronistic cron anacron OK
stb, vege pedig
*Running local boot scripts /etc/rc.local
aztan kikapcsol a monitor rendesen...vege
-
Slipandris
tag
Na, ez hihetetlen.
Fel akartam rakni az nvidia legujabb driveret, minden rendben is ment, aztan azota nem lep be az ubuntu.
Egy olyan oldalon neztem, ahol vmi linux programozo csavo irta le mit hogy, de nem tudom mar hol volt mert a google nem hozza be a talalatot hiaba irom ugyan ugy be a szoveget ahogy volt ott. na mindegy
azt irta ha nem jo akkor CRTL+ALT+BACKSPACE ..de hol<
ha live sessionba irom be akkor ker egy user nevet+jelszot, de nem fogadja el az enyem.
-
Slipandris
tag
Találtam egy leírást:
http://ubuntu.hu/forum/ubuntu-704-gnome/kuka
/home/user/.local/share/Trash
itt van. bementem abba amit nem lehetett törölni, és egyenként töröltem benne a fájlokat, amit előtte nem engedett.
Viszont van benne egy üres mappa, listázásnál nincs semmi.
Azt még mindíg nem engedi, mappa törléssel sem.root@user-desktop:~/.local/share/Trash/files/amsn-0.94-1.pkg/opt/amsn/doc-pak# rm -d docs
rm: "docs" nem törölhető: Könyvtár
-
Slipandris
tag
A .amsn mappát már töröltem előtte is, most sincs ott.
A lomtárból viszont nem tudom törölni még mindígElnézést, a(z) „amsn-0.94-1.pkg” jogosultságai nem változtathatók meg: A háttérprogram nem támogatja a műveletet
A benne lévő fájlok nem törölhetőek:
CREDITS
FAQ
README
TODO
docsAmit linkeltél amsnt, azt is a "saját telepítőjével" felraktam, de indításkor ugyan az.
Nem a legújabb.Terminálból mint root (tán akkor lesz jogom) hogy lehetne törölni?
-
Slipandris
tag
Na én ezt nem értem.
1 napot szórakoztam azzal, hogy a legújabb (0.97) AMSN helyett 0.94-em legyen, de feladtam. Na igen ám, de most már nem tudom felrakni a 0.97-et, akármit indítok, töltök, mindíg ugyan az a más típusú ablak fogad, és írja is hogy van új verzió, töltsem le valahonnan. (ez lehet hogy 0.94.. nem tudtam megnézni, de ezzel sem ment a plus! ami 0.94et kérne)
A másik:A kukában van egy 0.94es pkg amit nem lehet letörölni, nincs jogom hozzá.
Elnézést, a(z) „amsn-0.94-1.pkg” jogosultságai nem változtathatók meg: A háttérprogram nem támogatja a műveletet
ugyan így, még egy Munkaasztal mappa is van a lomtárban (azt sem tudom hogy került oda), de azt sem lehet törölni:
Hiba a fájl eltávolítása közben: A könyvtár nem üres
Synaptic-ban rámegyek az amsn-re, ott Kijelölés teljes eltávolításra.
Nem tudom, ilyenkor nem kéne totál eltűnnnie?
Ugyan úgy ott van, csak ki van kapcsolva.
Azt írja 0.97, de ha indítom bizony nem az.Hogy lehet normálisan törölni? azt a szót sem akarom látni, hogy amsn. Tiszta lapot akarok mán!

+akármit szedek, legújabbat, kisebbet nagyobbat, azt írja, hogy ugyan az a verzió már telepítve van (arra a korcsra gondol).
És tartok ugyanott.
-
Slipandris
tag
válasz
Major Major
üzenetére
Nekem nem működik.
Nem csinál semmit, pedig be is kapcsoltam meg minden.Érdekes lesz ezt a régi amsn-t felrakni..

-
Slipandris
tag
Sziasztok
Új vagyok még ebben,
amsn-t raktam fel, 0.97 a legújabb, de ahhoz még nincs plus! mert az még csak 0.94.
Gondoltam szedek 0.94 amsn-t, akkor jó lesz.
Szedtem rpm, tar.gz, .package, bin típusúakat, nem igazán tudom még mi a különbség. Sypnaptic nem látja őket, alkalmazás +/- sem.Terminálból próbáltam, de mindíg azt írja, hogy nem találja amit beírtam filet.
Netről ha szed, akkor a legújabb jön, azaz 0.94 helyett 0.97.Régi verziót így hogy lehet felrakni?
Köszi!
Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Újévi fogadalmaink megtartásában segítene az új Amazfit Active Max
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Anyagi helyzetek és életutak
- Sweet.tv - internetes TV
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- LG LCD és LED TV-k
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest