Aktív témák
-
dekoninck
aktív tag
Kicsit beleolvasgattam a topikba, és nem mindehol tetszett, amit láttam. Nekem elsőre úgy tűnt, hogy baromira használható ez az Ubuntu, pl. bedugtam egy sokéves digitálsi fényképezőgépet, szó nélkül felismerte (gyorsabban, mint a Vista), látta az NTFS partícióimat megnyitotta a fájljaimat, stb. A kinézete is jó, nem olyan kúl, mint a Vista, de egy OSX-szel bőven felér, első pillantásra (használhatóságban nem biztos, annyira még nem ismerem).
Aztán olvastam olyanokat, hogy "fél évig tartott, mire belőttem" meg hogy a parancssor hatékonyabb... de mégis, miért? Ja, hangot azt nem sikerült kicsikarni belőle...
A más rendszereken elérhető szoftverek hiánya persze fáj, meg az Amarok is lehetne sokkal szebb...
Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Ableton Live 12 Suite Education
- HP ProBook 445 G10 14" Ryzen 5 7530U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 9700 / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- Inno3D RTX 5070 // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest