Hirdetés
Aktív témák
-
dekoninck
aktív tag
Kicsit beleolvasgattam a topikba, és nem mindehol tetszett, amit láttam. Nekem elsőre úgy tűnt, hogy baromira használható ez az Ubuntu, pl. bedugtam egy sokéves digitálsi fényképezőgépet, szó nélkül felismerte (gyorsabban, mint a Vista), látta az NTFS partícióimat megnyitotta a fájljaimat, stb. A kinézete is jó, nem olyan kúl, mint a Vista, de egy OSX-szel bőven felér, első pillantásra (használhatóságban nem biztos, annyira még nem ismerem).
Aztán olvastam olyanokat, hogy "fél évig tartott, mire belőttem" meg hogy a parancssor hatékonyabb... de mégis, miért? Ja, hangot azt nem sikerült kicsikarni belőle...
A más rendszereken elérhető szoftverek hiánya persze fáj, meg az Amarok is lehetne sokkal szebb...
Aktív témák
- Humble szökevények 500-2500Ft
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% (1év Garancia) Akár új akksival is kérhető!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4209, 94% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest