- OLED monitor topic
- Tápos kibeszélő offtopik
- Projektor topic
- Hobby elektronika
- Eddigi legerősebb csatamágusát dobta piacra az Intel
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- Váratlanul ledobta asztali csúcs-Ryzenjét az AMD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Tavaszi hardvernyitány
- Apple MacBook
Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
mplayer: régen az egyértelmű király volt, azonban mára szerintem a GUI fejlesztése nagyon lemaradt (ha jól tudom le is állították), s a fejlesztések nagy többsége általános használat esetén nem, vagy kevésbé használható. Emiatt szerintem egy átlag usernek (már) nem annyira megfelelő az mplayer, vlc jobb már nála. Egy Windowsról átjött vagy szgéppel most ismerkedő usert egyszerűen képtelenség értelmesen rávenni arra, hogy konzol parancsokat irogatva indítson el egy videó lejátszót.
dekoninck:
Általános géphasználatra (netezés, office, ha nem kötődsz a PS-hez akkor képszerkesztés, zeneszerkesztés, stb), emellett ha szerencséd van (nvidia kártyád van és a megfelelő játékokkal akarsz játszani), akkor gamelésre is teljesen alkalmas. Alapvetően igaz linuxra, hogy ha nem kötődsz konkrét programokhoz, akkor szinte 100%-ban képes kiváltani a windowst
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Air 13" M4 / 2025 / 16GB / 512SSD SKYBLUE
- 27% - Acer EK241Y IPS Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / Adaptive Sync
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman T3 Plus FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest