Hirdetés
Aktív témák
-
haris
őstag
válasz
TomBoy1986
üzenetére
szia, nekem e125 lenovo van ugyanilyen touchpaddal.
Én szertetem, szerintem nem olyan rossz, mint sokan mondják (Te is
) csak alapjaiban másképp kell kezelni, mint a hagyományos touchpadokat.
Jobb gomb pl úgy van nálam, hogy mutatóujjal odavezetem a mutatót ahol jobb gombot akarok nyomni, és ahelyett, hogy felemelném a mutatóujjamat a középső ujjammal (mert ugye ez jobb kezeseknél jobbra esik a mutatóujjtól) lenyomom a touchpadot. Mivel a driver érzékeli hogy két ujjam is hozzáér, ezért nem bal kattintásként értelmezi a lenyomást, hanem jobb klikk-nek.Remélem érthető hogy mit akarok mondani.

Szóval szerintem jól használható rendszer ez, csak más mint a megszokott.
Én szeptember óta használom, és amikor másvalaki note- (net)-bookján használom a tapipadot, akkor vagyok bajban, mert én már átszoktam erre
Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4183, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
) csak alapjaiban másképp kell kezelni, mint a hagyományos touchpadokat.