Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen széket vegyek?
- RGB-s, LCD-kijelzős VGA-tartó olcsón? Hol kell aláírni?
- Windows 11-hez nyúl az AYANEO értékorientált almárkája
- Milyen nyomtatót vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Epson nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
Aktív témák
-
aag
őstag
válasz
üzenetére
az LTS lényege az, hogy a stabilan felépített programcsomaghoz biztonsági frissítéseket kapsz
Biztos vagy te ebben? Csak és kizárólag biztonsági frissítéseket jelent az LTS?
egyébként engem is zavar például, hogy nem működik rendesen a videóhívás msn meg gtalk alatt, de elfogadom, hogy a fejlesztőknek ez nem prioritás, ezért nem foglalkoznak vele annyit.
Elfogadod vagy elviseled? Mert mit tudnánk csinálni mást? Én felhasználó vagyok nem fejlesztő. Én csak várni tudok. De azt azért tudom, hogy a WIN XP elmúlt 10 éves és én még nem láttam benne lecseszni frissítésekkel-fejlesztéssel semmit. Csak javult és ma is jól használható. Az Ubuntuban ezzel szemben egy sor dolgot újra és újra elcsesznek. Nem működnek olyan dolgok, amik már az előző verziókban üzembiztosan mentek. Most mondhatod, hogy ingyen van meg ilyenek, de ez nem magyarázat a jelenségre. Most is ezzel az Unityval pöcsölnek, amikor az egész még egy bughalmaz. Először ki kellene javaítani az összes nagyobb hibát. Aztán a kisebbeket is. Ha ez megvan, akkor jöhet a csicsamicsa. Szerintem. De az én véleményem nem mérvadó. Én csak egy süket egységsugarú felhasználó vagyok az együgyű kis butuska kívánságaimmal...
Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - Ryzen5 I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Egyedi ékszerdobozka
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD RX 580 4GB Zalman T3 Plus 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs