Hirdetés
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple asztali gépek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen videókártyát?
- "Krémes" kopogással és pajkos külsővel hódítana a Yunzii klaviatúrája
- Házimozi belépő szinten
- Döbbenetes csörte zajlott le az AMD és a SemiAnalysis között
- Milyen egeret válasszak?
Aktív témák
-
aag
őstag
válasz
üzenetére
az LTS lényege az, hogy a stabilan felépített programcsomaghoz biztonsági frissítéseket kapsz
Biztos vagy te ebben? Csak és kizárólag biztonsági frissítéseket jelent az LTS?
egyébként engem is zavar például, hogy nem működik rendesen a videóhívás msn meg gtalk alatt, de elfogadom, hogy a fejlesztőknek ez nem prioritás, ezért nem foglalkoznak vele annyit.
Elfogadod vagy elviseled? Mert mit tudnánk csinálni mást? Én felhasználó vagyok nem fejlesztő. Én csak várni tudok. De azt azért tudom, hogy a WIN XP elmúlt 10 éves és én még nem láttam benne lecseszni frissítésekkel-fejlesztéssel semmit. Csak javult és ma is jól használható. Az Ubuntuban ezzel szemben egy sor dolgot újra és újra elcsesznek. Nem működnek olyan dolgok, amik már az előző verziókban üzembiztosan mentek. Most mondhatod, hogy ingyen van meg ilyenek, de ez nem magyarázat a jelenségre. Most is ezzel az Unityval pöcsölnek, amikor az egész még egy bughalmaz. Először ki kellene javaítani az összes nagyobb hibát. Aztán a kisebbeket is. Ha ez megvan, akkor jöhet a csicsamicsa. Szerintem. De az én véleményem nem mérvadó. Én csak egy süket egységsugarú felhasználó vagyok az együgyű kis butuska kívánságaimmal...
Aktív témák
- Battlefield 6
- Parfüm topik
- Elektromos autók - motorok
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Építő/felújító topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Apple asztali gépek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen3 i7-10750H 32GB 1000GB GTX1650-Ti 4K UHD 1 év gar
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Apple iPhone 17 256GB Sage használt, újszerű 100% akku (0 ciklus) garancia 2029.02.10-ig
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- 206 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest