Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik
- Most tényleg 8 GB VRAM-mal szúrja ki szemünk az NVIDIA??
- Milyen processzort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- LG LCD és LED TV-k
- Nem elég a RAM-ok, NAND-ok és VGA-k áremelkedése
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
válasz
hallari
üzenetére
Ha fel van telepítve nálad a Synaptic csomagkezelő, akkor rákeresel az aptra, majd jobb egérgomb -> Kijelölés újratelepítésre -> Alkalmaz.
Ha nincs, akkor le kell kézzel töltened a csomagot (ugyanazt a verziót, az Oneiricé itt van) és a dpkg-val telepítheted:
sudo dpkg -i csomagneve.deb(#45646) God Vazzeg: Én úgy tudtam csak reprodukálni a hibát, hogy átneveztem a fájlt. Tehát ezek szerint neki hiányzik, akkor pedig újra kell telepíteni a csomagját. Persze ilyenkor felmerül a kérdés, hogy ha ez törlődött a rendszerből, akkor még mi más tűnhetett el...
Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest