Hirdetés
- Elárulta a Puget Systems, hogy melyik komponensből mennyi romlik el
- Fényszórónak is bevethető a Xiaomi új gamer monitora
- Végre tisztázta az NVIDIA vezére, hogy hova készül még a sokat pletykált N1 SoC
- Végül kiderült, hogy Pat Gelsingernek volt igaza
- Bebizonyította az NVIDIA, hogy készülnek még gyorsabb GeForce-ok
Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz
rybank
üzenetére
"Lubuntu. Próbáld ki, mondogatják, hogy fapad, de nekem nem. Viszont turbó."
Akkor mi van? Nem az asztalt nézi az user. Ha nem bírja a gép, akkor kompromisszumot kell kötni... ...vagy költeni a gépre
Nekem tetszett, csak bekavert Ubuntunak, majd LiveUSB-vel megnézem.RBJ: Pinta képszerkesztőt próbáld ki. Nagyon jó (nem azé' mert fordításban benne voltam). Igazi mini "fotosop", átlag dolgokra bőven jó. InkSpace vektoros, nem képszerkesztésre, hanem rajzolásra való.
Kendek: Rendszermentel nem tudtam felcsatolt NTFS partívióra menteni... erre van vmi hegesztés? SSD-n nincs elég hely.
Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung Galaxy Note 20 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nekem tetszett, csak bekavert Ubuntunak, majd LiveUSB-vel megnézem.