Hirdetés
Aktív témák
-
veze
őstag
válasz
Kendek
üzenetére
ez mind jó, csak hogy lövöm ki a grub indító menüt.?.(tudom alap lenne de mégse tudom)
és ha jól értem akkor az alapértelmezett fog indulni ha mégis mást szeretnék shiftre elő fog jönni a grub menü.. és mennyi idöm van megnyomni a shiftet? a visszaszámlálásnak beállított ideig? de nekem nincs visszaszámlálás, ez a bajom.. hanem csak ott áll és vár, amig kézzel nem választok, vagy nyomok entert az alapértelmezettre, mert azon áll.
különben se az alapértelmezett nem indul se más
ha ubuntubol lépek ki a köv. indulásnál vissza számol a grub menü, ha akkor nem ubuntut inditok, legközelebb nincs már visszaszámlálás, csak áll az alapértelmezetten és váredit: volt egy frissitésem (10.10-re) ami érintette a grub menüt is, átirta az alapértelmezettet. azt visszaállítottam, és azóta csinálja ezt azt hiszem
Aktív témák
- LEGO klub
- Építő/felújító topik
- EAFC 26
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Elemlámpa, zseblámpa
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- World of Tanks - MMO
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ASUS ROG Strix OLED XG32UCWMG /4K,Dual Mode 240Hz/480Hz,TrueBlack Glossy/ új,bontatlan Ipon gar!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB LIAN LI LANCOOL 217 Wood 750W
- Apple iPhone Se 2022 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs