Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
válasz
Nowhereman
üzenetére
Akkor én tartom a negatív rekordot, mert én alig-alig telepítgetem újra a rendszert. Úgy szoktam, hogy kiadás után újratelepítem, majd azt frissítem később fejlesztői verzióra. Az újabb kiadás után meg megint újratelepítem a rendszert, biztos ami biztos. De nem minden egyes gépemnél teszem ezt meg, csak az egyiknél, majd azt másolom át mindenhova. Ha használat során bármi probléma lépne fel, akkor pedig visszaállok egy megelőző állapotra.

Aktív témák
Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- hcl: Könnyű légierő
- Sorozatok
- Milyen monitort vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- HTPC (házimozi PC) topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Jövedelem
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
Üzleti előfizetők hirdetései
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16 GB RAM 2256X1504 érintőkijelző Garancia
- ÚJ Lenovo LOQ 15AHP10 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 250 - 16GB 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év gari
- Részletre elviheted Bankmentes , Dell GAMER laptop G15 5530 360Hz
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest