Hirdetés
Aktív témák
-
vamzi
senior tag
tul komoly a vga-d, ha gondolod segitek rajtad és elcserélem veled az rx600xt-met
de csak ha ráfizetsz
azzal megy pöpecül, ha meg a moncsi a bűnös azt is cserélek ha kell
G4bi89
dugd össze, bootolj live cd-ről és ha megy akkor megy
szvsz menni fog.mindenki
nem tudom már melyik topicban olvastam, de szerintem itt.volt egy kérdés, h az ubi autómatikusan jelentkezzen be, és ezt hogy is lehet megvalósítani.nos a válasz:
[I]"Automatikus bejelentkezés beállításaHa nem kell attól tartania, hogy a számítógépét illetéktelen személyek is használhatják, és ezért feleslegesen kér jelszót a számítógépe minden bekapcsoláskor, akkor ezt a védelmi mechanizmust egyszerűen kikapcsolhatja. Indítsa el a Rendszer -> Adminisztráció -> Bejelentkezőablak beállítóprogramot. Kattintson a "Biztonság" fülre, majd az "Automatikus bejelentkezés engedélyezése" opció melletti kis négyzetre. Ezután a legördülő menüből ki tudja választani, melyik felhasználót léptesse be a rendszer automatikusan. Kezelje ezt az opciót körültekintéssel, hiszen biztonsági kockázatot jelenthet!"[/I] ha meg nem itt volt, akkor is sztem hasznos, mert van aki nem tudja

Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Pixel 7 pro 128/8
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
de csak ha ráfizetsz
azzal megy pöpecül, ha meg a moncsi a bűnös azt is cserélek ha kell
szvsz menni fog.