Hirdetés
Aktív témák
-
Esetleg van még 3 másik ablakkezelővel, változatként : Kubuntu, Lubuntu, Xubuntu (bár az Xftce-snek igazából nem sok értelme).
Na, napi hülye kérdések...
- Ugye hálókártyadrivert kellett cserélnem, a sky2 helyett sk98lin -t, hogy menjen a Wake On Lan. Na most kernelfrissítéskor a sky2 kerül vissza, és telepíthetem a hálókártyadrivert újra Mit lehet ezzel csinálni?
(Khm, pont erről beszélünk sh4d0w-ékkal, hogy az ilyesmik tök jó lenne, ha egyszerűen mennének
)- Hangfelvétel Line-inről... A Tvtime ugye megy, ha mixernek a hw:0/Line -t adom meg neki, hang is van. De pl. mencoderrel nem tudok a TV-ből rögzíteni (megint). Szól felvételkor a hang, de nem veszi fel.
padsp mencoder... -rel felvesz valamit, de annak nem sok köze van a hanghoz (azaz szakadozva, érthetetlenül veszi fel), meg 10mp után elkezd visítani, hogy Not enough audio samples. Ezzel merre érdemes elindulni?
Az Ubuntu bugok között olvastam a kis 130 kommentes OSS flame-t, de sokkal okosabb nem lettem. Gratulálok azért ehhez a lépéshez a fejlesztőknek innen is
Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Vicces képek
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Asztrofotózás
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kedvenc zene a mai napra
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Gyermek PC játékok
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Blue Titanium - 256GB - Akku: 84% - Megkímélt állapot!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
)