Hirdetés
Aktív témák
-
aag
őstag
válasz
üzenetére
Nemtudom miért ajánlod a 11.10-es KDE-s kiadást. Én kipróbáltam. Javíthatatlanul szarnak ítélem. Ezt több alkalommal le is írtam, méghozzá részletesen megindokolva. Természetes, hogy bizonyos szakértelem felett (amilyen például Kendek fórumtársé) (és soknapos szakértői munkával) működésre bírható mind a KDE-s, mind pedig a GNOME-os 11.10-es, de te/ti itt kezdők kérdésére ajánljátok. Kérdezem:
Miért kell becsapni a kezdőket? Miért nem lehet megmondani nekik, hogy számukra nem használható teljes értékkel a 11.10-es?
Tessék mindenkinek elolvasni ezt a cikket! Aztán ha úgygondolja, hogy ő jobb szakember és több időt tud rászánni, mint ők, akkor fogjon bele. Egyébiránt használja a 10.04.3 LTS kiadást! Ennyi. Ez a legjobb tanács amit adhatok. Szívleljétek meg!
Aktív témák
- Formula-1
- Diablo IV
- RIOS Gépház: Alap vagy Profi? Két új üzleti előfizetés debütál a Hardveraprón!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Macska topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung kuponkunyeráló
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- S22 Ultra 512/12
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- ÚJ LENOVO Legion 5 PRO - 16"WQXGA 240Hz - i9-14900HX - 32GB - 1TB - Win11 - RTX 5070 - 3 év gar -HUN
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- 218 - Lenovo ThinkBook 16p (G5 IRX) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest