- Micro Four Thirds
- Többszörösére növeli az üzemidőt az LG 1 Hz-es LCD panelje
- ASUS notebook topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Gaming notebook topik
- Milyen egeret válasszak?
Aktív témák
-
aag
őstag
válasz
üzenetére
Nemtudom miért ajánlod a 11.10-es KDE-s kiadást. Én kipróbáltam. Javíthatatlanul szarnak ítélem. Ezt több alkalommal le is írtam, méghozzá részletesen megindokolva. Természetes, hogy bizonyos szakértelem felett (amilyen például Kendek fórumtársé) (és soknapos szakértői munkával) működésre bírható mind a KDE-s, mind pedig a GNOME-os 11.10-es, de te/ti itt kezdők kérdésére ajánljátok. Kérdezem:
Miért kell becsapni a kezdőket? Miért nem lehet megmondani nekik, hogy számukra nem használható teljes értékkel a 11.10-es?
Tessék mindenkinek elolvasni ezt a cikket! Aztán ha úgygondolja, hogy ő jobb szakember és több időt tud rászánni, mint ők, akkor fogjon bele. Egyébiránt használja a 10.04.3 LTS kiadást! Ennyi. Ez a legjobb tanács amit adhatok. Szívleljétek meg!
Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 5th Gen. i7 10th, 16GB RAM 27% ÁFÁS (0329)
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone Air - Black - 512GB - Újszerű - ALZA Jótállás: 2028.09.28-ig
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest