Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- SSD kibeszélő
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen hangkártyát vegyek?
- E-book olvasók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Laybee
őstag
Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám, hogy Ping-eee Ost szeretnék felrakni egy netbookra. Észrevettem, hogy nem minegyik pendrive bootképes, de ez lényegtelen. A fent említett oprendszer is iso-ban van mint a többi, különböző programokkal tettem fel pendrive de nem akar mégse elindulni. Valamelyik program azt írta rá, hogy nem szabványos oprendszer. Mindenféle linuxrendszert képes vagyok elindtani, de őt nem.
Mivel nem tudtam feltelepíteni, feltettem a Lubuntut. Nagyon jó rendszer, hidegen 100mb-ot fogyaszt. Csak egy problémám van vele, hogy a flash (Facebook játékok) nagyon szaggat, Ubival meg nem. Gondolom az lxde miatt.
Köszönöm előre is.
Aktív témák
Aktív témák
- PlayStation 5
- Fotók, videók mobillal
- Spórolós topik
- SSD kibeszélő
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Bioshock 2 Special Edition
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 90% akku 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pulse Radeon RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest