Hirdetés
- OLED monitor topic
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
Aktív témák
-
birrbert
tag
Sziasztok! Bajban vagyok!

rtorrentet használok cherokee-val és rutorrent webes kezelőfelülettel, de sajnos elromlott. Két hétig ment megállás nélkül, frankón, és most... EZ történt, miután telepítettem a frissítéseket "apt-get update && apt-get upgrade-el", és újraindítottam a szervert. Felhasználónevet és jelszót nem kér, egyből ez az ablak ugrik elő. Ne kérdezzétek, hogy mi frissült, mert nem emlékszem. Az rtorrent fut (meg tudom kukkantani screen -r paranccsal, a cherokee is fut, mert bejön az alap index.html).
Csak annyit tudok a kezdő fejemmel elképzelni, hogy nem az rtorrent és nem a rutorrent romlott el, hanem a Cherokee, mivel megpróbáltam a Cherokee webes kezelőfelületét elindítani, és EZ történt.
Később észrevettem, hogy "The following packages have been kept back:", és fel volt sorolva 4-5 cherookee csomag is. Benyomtam egy "apt-get dist-upgrade"-et, és most ITT tartok. Ja, és ismét próbálkoztam a Cherokee webes kezelőfelületének elindításával, de nem megy. Azt írja, hogy a cherokee-admin nincs telepítve, és telepítsem az "apt-get install cherokee" paranccsal.
Kérlek segítsetek! Segítségeteket előre is köszönöm!
Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HP EliteBook 640 G11 Core Ultra 5 125U 32GB 1TB FHD 1 év gar
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- AKCIÓ! Acer Aspire 3 15 A315 FHD notebook - R3 7320U 8GB DDR5 512GB SSD AMD Radeon IGP W11
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- MacBook Air 13" M2 16gb ram/256gb ssd 27% Áfás (0357AB)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest