Hirdetés
Aktív témák
-
floatr
veterán
válasz
üzenetére
Namost az előbb mondtad, hogy ne úgy kelljen már testreszabni h belefejleszt az ember
A unity -- mint írtam is -- többek közt pythonnal is bővíthető, a js+css emiatt nem akkora előny. Sőt inkább egy újabb interpreter/layout motor bevonását látom csak benne. Nem lehetetlen, hogy ez a teljesítményromlás egyik oka.A global menü meg már évek óta egy kiegészítőként elérhető a gnome2 panelhez is. Hogy most ez mennyire nyúlás, vagy csak alkalmazkodás, az legyen más problémája. Ellenben és azt látom, hogy szigorúan véve minden mai grafikus rendszer a xeroxra vezethető vissza, és a gnome-os/KDE-s "start-menü" sem zavart senkit sem korábban. Nekem mindössze annyi a mókás, hogy a GS annyira másabbabbnak mondva, aztán közben gyakorlatilag egy KDE/Unity öszvér lett. És még mindig nem értem, hogy miért az a nagy felháborodás a unity ellenében, miközben a GS baráti eb. Majd érdemes lesz figyelni az erőviszonyok alakulását.
Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- Hardcore café
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
- Vadiúj VGA-k!! Kamatmentes részletre is! Érdeklődj!!!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A unity -- mint írtam is -- többek közt pythonnal is bővíthető, a js+css emiatt nem akkora előny. Sőt inkább egy újabb interpreter/layout motor bevonását látom csak benne. Nem lehetetlen, hogy ez a teljesítményromlás egyik oka.