Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Fényszórónak is bevethető a Xiaomi új gamer monitora
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Elárulta a Puget Systems, hogy melyik komponensből mennyi romlik el
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Aktív témák
-
floatr
veterán
válasz
üzenetére
Namost az előbb mondtad, hogy ne úgy kelljen már testreszabni h belefejleszt az ember
A unity -- mint írtam is -- többek közt pythonnal is bővíthető, a js+css emiatt nem akkora előny. Sőt inkább egy újabb interpreter/layout motor bevonását látom csak benne. Nem lehetetlen, hogy ez a teljesítményromlás egyik oka.A global menü meg már évek óta egy kiegészítőként elérhető a gnome2 panelhez is. Hogy most ez mennyire nyúlás, vagy csak alkalmazkodás, az legyen más problémája. Ellenben és azt látom, hogy szigorúan véve minden mai grafikus rendszer a xeroxra vezethető vissza, és a gnome-os/KDE-s "start-menü" sem zavart senkit sem korábban. Nekem mindössze annyi a mókás, hogy a GS annyira másabbabbnak mondva, aztán közben gyakorlatilag egy KDE/Unity öszvér lett. És még mindig nem értem, hogy miért az a nagy felháborodás a unity ellenében, miközben a GS baráti eb. Majd érdemes lesz figyelni az erőviszonyok alakulását.
Aktív témák
- Mikrotik routerek
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Robotporszívók
- EA Sports WRC '23
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Parfüm topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- TOVÁBBI ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
- ÓRIÁSI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4489, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
A unity -- mint írtam is -- többek közt pythonnal is bővíthető, a js+css emiatt nem akkora előny. Sőt inkább egy újabb interpreter/layout motor bevonását látom csak benne. Nem lehetetlen, hogy ez a teljesítményromlás egyik oka.