- Fujifilm X
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Hobby elektronika
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
- Apple asztali gépek
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Aktív témák
-
Tanisz
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék egy laptopra win7 mellé ubuntut/kubuntut telepíteni, de sajna nem nagy tapasztalatom van még a linux disztribúciók használat/telepítése terén.Hülyeséget nem akarok csinálni

Kutattam egy kicsit a neten, találtam egy ilyen [wubi] lehetőséget.
Ez használható alternatíva? Miben különbözik egy "normál" telepítéstől, ha egyáltalán különbözik?Valamint tanácsot is szeretnék kérni, hogy mint lassacskán winről át-áttérő leendő linux felhasználónak melyik disztribúciót ajánlanátok az ubuntut, vagy a kubuntut?
Érdemes a legújabb 11.04-es verziót felrakni, vagy valamelyik korábbi verzió megbízhatóbb?
Ha nagy hülyeségeket kérdeztem, akkor előre is elnézést kérek

Elég laikus vagyok a témában, de szeretnék megbarátkozni a jövőben jobban az (k)ubuntuval.
Aktív témák
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eladó újszerű Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB levendula / 12 hónap jótállás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch V2 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest