Hirdetés
Aktív témák
-
Tanisz
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék egy laptopra win7 mellé ubuntut/kubuntut telepíteni, de sajna nem nagy tapasztalatom van még a linux disztribúciók használat/telepítése terén.Hülyeséget nem akarok csinálni

Kutattam egy kicsit a neten, találtam egy ilyen [wubi] lehetőséget.
Ez használható alternatíva? Miben különbözik egy "normál" telepítéstől, ha egyáltalán különbözik?Valamint tanácsot is szeretnék kérni, hogy mint lassacskán winről át-áttérő leendő linux felhasználónak melyik disztribúciót ajánlanátok az ubuntut, vagy a kubuntut?
Érdemes a legújabb 11.04-es verziót felrakni, vagy valamelyik korábbi verzió megbízhatóbb?
Ha nagy hülyeségeket kérdeztem, akkor előre is elnézést kérek

Elég laikus vagyok a témában, de szeretnék megbarátkozni a jövőben jobban az (k)ubuntuval.
Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla 0347AB
- 246 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest