Hirdetés
- Projektor topic
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- Apple MacBook
- Már azt hittük, hogy nem jön több fordulat, de az ASUS ellentmondott magának
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Amazon Kindle
Aktív témák
-
Geller72
veterán
válasz
üzenetére
Nem is az fsck-val van itt a bajom..
. Ha kikapcsolom, akkor is itt a vége a dolognak. Nem bootol tovább. Még csak egy konzolom sincs.Akkor most jön a nagy kérdés:
-Ha újra akarom telepíteni legvégső megoldásként, akkor meg lehet e oldani a következő dolgok valamelyikét:1.) - Sima újratelepítés, 10.04 LTS-t, még pedig úgy, hogy a partición lévő /home nem sérül?
2.) - Ha valahogy mentést csinálok a komplett /home-ról, akkor az újrarakott rendszer alá be tudom e mountolni - mégpedig úgy, hogy az összes progi meglegyen? Vagy csak adat szinten úszom meg? (Clean install esteén értem az egészet)(Hol lehet beállítani, hogy ne induljon a GUI? Hanem csak konzolin bootoljon és majd én eldöntöm, hogy legyen e X?)
Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Ha kikapcsolom, akkor is itt a vége a dolognak. Nem bootol tovább. Még csak egy konzolom sincs.