Hirdetés
Aktív témák
-
M.W.H
aktív tag
válasz
ViZion
üzenetére
game plusz pár specko dolog ami ubin nem oké azokra kell az xp
swapnek tökéletesen feleslegesnek tartok 2-3 gigát kb jó ideig használtam 2 gigával aztán visszavettem 1 gigának majd 512 re
soha nem evett belöle kb semennyit se. amikor virtualizálok 2 oprendszert akkor eszik meg 30 megát. (ti mivel használjátok ki ezeket az oriás swap területeket?)ezért most igy néz ki.
xp nek böven elég az 5 giga minden amit telepitek a másik ntfs particióra raknám.
most igy néz ki
megnéztem ext4 es 30 gigát adtan neki amikor feltettem.
valszeg 10/20 gb lesz az elosztás hogy mégse irogassa nekem ki 10 másodpercenként hogy kevés a lemezterület

Aktív témák
- Androidos tablet topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Windows 11
- Spórolós topik
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Csak kipróbált Mini-Erőmű! Mini-PC Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
soha nem evett belöle kb semennyit se. amikor virtualizálok 2 oprendszert akkor eszik meg 30 megát. (ti mivel használjátok ki ezeket az oriás swap területeket?)