Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Gaming notebook topik
- Nem átlagos PC-s kézikonzolban gondolkodik a Gigabyte
Aktív témák
-
furic
csendes tag
válasz
pocokxx
üzenetére
Köszönöm szépen!
Én végül úgy oldottam meg, hogy a Frissítéskezelőben a Beállítások gombra megnyíló Szoftverforrások ablak "Ubuntu szoftverek" fül alatti "Letöltés innen:" résznél a "Kiszolgáló a következőhöz: Magyarország" helyett a "Fő kiszolgálót" választottam ki.
Legközelebb egyből leírhatod a megoldásodat, ha belefér

Kicsit bánom most hogy felfrissítettem, mert volt/van pár bajom az új Xubuntuval:
- [solved] grub menü fura felbontást kapott és nem jelent meg a monitoron [recovery módból elindítva a valszeg frissült "Rendszerbetöltés kezelőben" 800x600-ra állítottam a felbontást]
- [solved] boot elakadt [/etc/default/grub-ban kivettem a quiet és a splash kapcsolókat - az egyik két helyen is ott volt - hogy megtudjam hol akad el, erre - sokadikra - meggyógyult]
- [solved] Panel Értesítési területéből a hangerő ikon eltűnt, illetve a frissítéskezelő ikonjának csak a helye jelent meg [eltáv. reboot visszarak után jó, illetve ért.terület szerk. ikonméret módosításra megjelent az ikon]
- [accepted] a Panel növekedés (pl. egyre több futó alkalmazás ikonja) esetén nem lefelé/jobbra terjeszkedik, hanem középről mindkét irányba
- az Alacarte ("Főmenü") menü editor hatáskörén kívül esik a Beállítások fölötti és a Szoftverközpont alatti rész
- Smart Bookmark panel plugin nem működik -- na ez baj, mert imádom és sokat használom

Különben fasza minden

Én legjobban az új XFCÉt vártam, a külön állítható panel háttérrel és az FTP-ző Thunarral.
Aktív témák
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- Lenovo ThinkCentre / Dell OptiPlex / Hp EliteDesk mini, micro PC - Számla/garancia
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest