Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Androidos tablet topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Házimozi haladó szinten
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED monitor topic
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
RBJ
addikt
én is hasonlóan gondolom. pl apró dolgok vannak pl a firefox untiy alatt nincs benne a könyvjelzők import mentés lehetősége vagy a deluge nél egyszerűen nem tudom megnézni, hogy pl milyen verziót használok.
apró és lényegtelen dolgok de mégis idegesítőek. csak azt nem értem ha valamilyen verzió alakul akkor miért nem csak csiszolgatják miért mindig kiadni valami lomot pár havonta.
hozzáteszem nem rossz dolog ez az új panel dolog de mért nem csiszolják vagy még fél évig és aztán legyen végleges és tolják vagy 2 évig oszt jó van.
nem értem minek ez a nagy rohanás a verzióvátlásokkal.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
Üzleti előfizetők hirdetései
- LENOVO ThinkBook 14s Yoga touch 360 - i5-1135G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Xiaomi Watch S4,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Új Lenovo Thinkpad X1 2in1 Gen9 WUXGA Ultra 7 165U 12mag 32GB 512GB Intel Arc iGPU Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest