Hirdetés
- Mégsem lettek annyira pénztárcabarátok az új Intel CPU-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD FX
- Milyen notebookot vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
Aktív témák
-
szeva000
addikt
Sziasztok!
Tegnap egy külső USB-s HDD-re felraktam a Kubuntu Linuxot.(mert az a köcsög win7 NEM támogatja az usb-s HDD-t).Igazából a legnagyobb bajom az 5.1-es hangnál van.Az alaplapi realtek karim van.
Mivel lehetne a hangot helyrerángatni,hogy a sub menjen?(esetleg milyen lejátszó lenne erre jó?Próbáltam állítgatni,de nem tudtam semmit.Picit hallani a subot,de az nulla)
Gyakorlatilag semmit nem ismerek linux alá,ha összetudnátok írni,mit lenne érdemes használni,azt megköszönném(mp3,film,dvd írás,valami virtuális meghajtó ha létezik jó lenne....)
Sok közöm nincs a linuxhoz,de nem is rossz ,lehet annyira megszeretem,hogy lecserélem a win7-et isJah,még valami feltűnt.A HP nyomtatóm qrva lassan kezd el nyomtatni.(hálókártyás,de win7 alatt megy rendesen.Igazából itt is,de várnom kell fél percet is,hogy elkezdjen nyomtatni.)
Most már azt is tapasztaltam,hogy ha egyszer nyomtattam,azután többet nem megy
erre valami ötlet?
Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4404
- Hp 830 G8 Core i7 1185U 16Gb Ram Intel Iris FullHD IPS Boltból számlával Garanciával
- HONOR 400 Lite Velvet Grey 256GB használt karcmentes garancia 2027.07.31.-ig
- AKCIÓ! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest