Aktív témák
-
Nowhereman
őstag
válasz
Chuck Norris
üzenetére
Hát a képfrissítést nem is, de mondjuk az élsimítás és társait helyből képes felülbírálni, ha a felülbírálás aktív/mondjuk én Atiban utazom, de lehet, hogy legközelebb pártot váltok/. Ilyenkor a más programokban bármit állítgat az ember, akkor is a drájvervezérlő beállításai lesznek az aktívak. És ugye a gnome a 3D-s felületű!
Én mindenesetre újraparticionálás után is találtam régi program töredékeket. Ami még hiba, hogy unstalláláskor sok beállítást, meg függőséget nem töröl, újrainstalláláskor meg nem ír felül. Viszont az újra installált rendszer friss függőségtáblázatával ez már nem kavar be. Viszont a partíciós tábla törlése működni szokott...
Aktív témák
- Call of Duty: Warzone
- Apple MacBook
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Energiaital topic
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER és EBIKE 2/3 ár alatt, CSERE IS!!! a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Lenovo Thinkbook 14 G7 WUXGA IPS Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel Arc Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest