Hirdetés
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Philips LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen házat vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Aktív témák
-
BaziJoe00
tag
Tiszteletem!
Grub problémával fordulnék hozzátok!
sok fórumot átolvastam többek közöt az ubutu.hu-is és a problémám a következő!
Van két vinyóm az egyiken win7 van a másikon pedig ubuntu 9.10. Az ubuntut később telepítettem fel és közben lehuztam a win7-es vinyót.A probléma az hogy nincs boot választó menüm, alapból a linux indul el, a gondok ott kezdődnek hogy se a qgrubeditor nem müködik(hibát ír ki) és a grub.cfg sem tudom változtatni mert nem kér jelszót és így nem engedi elmenteni a változtatásokat.Illetve amikor lekérném terminálból a grub adatait akkor azt írja ki hogy nincs feltelepítve, pedig már 2-szer is feltettem.Tehát kellene nekem egy boot választó menü amiből ki tudom választani hogy a win7 vagy az ubuntu induljon el, alapesetben ha nem választanék akkor jó lenne ha a win7 indulna. a válaszokat előre is köszönöm!
Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- Apple iPhone 15 Pro Max - Blue Titanium - 256GB - Akku: 84% - Megkímélt állapot!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest