Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
sh4d0w
üzenetére
Érdekesebbnek és könnyebbnek találtam, mint a saját rendszert
Memória volna bőven, 4gb, igaz abból most talán 3.5-öt lát, mert 32bit, bár úgy tudom egy módosított kernellel ezt meg lehetne oldni (vmi PAE támogtás kell talán, de mivel a rendszer max 4-500MB-ot eszik, ezért annyira nem foglalkoztatott. Vagy felrakni a server kernelt, ami ezt tudja a alapból, de nem tudom, asztali gépen mennyire jó ötlet).Jó lenne Amarok gyorsítás pl, csak akkor a boot lassul be, nem igazán tudom, miért. Majd máskor még lehet játszok vele.
Aktív témák
Aktív témák
- Luck Dragon: Óraátállítás
- OLED monitor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Linux kezdőknek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Próba
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Formula-1
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Ableton Live 12 Suite Education
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- AKCIÓ! ASUS H110M i5 6500 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus NBASE 600W
- darkFlash Shadow Pro
- RÓZSASZÍN! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - HAJNALPÍR AJÁNDÉKKAL!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Memória volna bőven, 4gb, igaz abból most talán 3.5-öt lát, mert 32bit, bár úgy tudom egy módosított kernellel ezt meg lehetne oldni (vmi PAE támogtás kell talán, de mivel a rendszer max 4-500MB-ot eszik, ezért annyira nem foglalkoztatott. Vagy felrakni a server kernelt, ami ezt tudja a alapból, de nem tudom, asztali gépen mennyire jó ötlet).