- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Tápos kibeszélő offtopik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gaming notebook topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Aktív témák
-
ntomka
nagyúr
Szerinted én mire gondoltam? Természetesen win-win (ntfs-ntfs), lin-lin (ext-ext) másolásra, nem is a kettő között, az persze, hogy lassú, stb. De legalább oda-vissza ír ntfs, ami a winről baromira nem mondható el ext esetében. És az előbbi módon a linux gyorsabb.
Az akku időre annyit tudok mondani, mint az előbbiekben is, hogy nálam legalább annyi időt hoz, mint win alatt. Winen alapból kilövöm a számomra felesleges szolgáltatásokat, szóval ez nem játékos.
Szerintem meg egyre jobb a hardvertámogatása. A pulseaudio meg remek fejlesztés, csak gyerekcipőben jár, azt meg nem hiszem, hogy egyre rosszabb. Régen kínszenvedés volt normálisan hangot varázsolni linuxon, főleg 5.1-et. Most rádugom az USB creativeomat, kiválasztom a pulseaudioban (kattintásos módszerrel, ahogy te írod
), a több csatornás kimenetet szintén, és örö és bódottá van.
Ezzel a szolgáltatás indul-nem indul dologgal soha nem találkoztam, még a korai időkben sem. Rosszul-e csinálsz valamit? 
Most pl. beállítottam, hogy a fájl alapú gyorsítótárazások is a memóriában foglaljanak helyet (pl. böngészőknél (chromenál nincs rá opció)) az fstab segítségével. Ezt (chrome esetében pl.) windowson hogy? Sehogy. Megtáltosodott a rendszer, kevesebbet villog a winyó ledje.

Szóval ha már kattintgatás, az alapvető dolgok linuxon sincsenek ma már másképp, főleg ubuntun.

Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Tápos kibeszélő offtopik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Amazon Prime Video
- Eredeti játékok OFF topik
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hardcore café
- Motoros topic
- További aktív témák...
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 128GB-1TB
- LG UltraWide 35WN75CP VA Monitor! 3440x1440 / 100Hz / sRGB 99% / FreeSync
- 27% Számlával! ASUS ROG Loki 1000W 80 PLUS Platinum SFX Tápegység!
- LG 28MQ780 27,6 16:18 DualUp monitor Ergo talppal és USB Type-C csatlakozással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), a több csatornás kimenetet szintén, és örö és bódottá van.