Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- TCL LCD és LED TV-k
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Pánik a memóriapiacon
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
Aktív témák
-
ntomka
nagyúr
Szerinted én mire gondoltam? Természetesen win-win (ntfs-ntfs), lin-lin (ext-ext) másolásra, nem is a kettő között, az persze, hogy lassú, stb. De legalább oda-vissza ír ntfs, ami a winről baromira nem mondható el ext esetében. És az előbbi módon a linux gyorsabb.
Az akku időre annyit tudok mondani, mint az előbbiekben is, hogy nálam legalább annyi időt hoz, mint win alatt. Winen alapból kilövöm a számomra felesleges szolgáltatásokat, szóval ez nem játékos.
Szerintem meg egyre jobb a hardvertámogatása. A pulseaudio meg remek fejlesztés, csak gyerekcipőben jár, azt meg nem hiszem, hogy egyre rosszabb. Régen kínszenvedés volt normálisan hangot varázsolni linuxon, főleg 5.1-et. Most rádugom az USB creativeomat, kiválasztom a pulseaudioban (kattintásos módszerrel, ahogy te írod
), a több csatornás kimenetet szintén, és örö és bódottá van.
Ezzel a szolgáltatás indul-nem indul dologgal soha nem találkoztam, még a korai időkben sem. Rosszul-e csinálsz valamit? 
Most pl. beállítottam, hogy a fájl alapú gyorsítótárazások is a memóriában foglaljanak helyet (pl. böngészőknél (chromenál nincs rá opció)) az fstab segítségével. Ezt (chrome esetében pl.) windowson hogy? Sehogy. Megtáltosodott a rendszer, kevesebbet villog a winyó ledje.

Szóval ha már kattintgatás, az alapvető dolgok linuxon sincsenek ma már másképp, főleg ubuntun.

Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Facebook és Messenger
- LEGO klub
- TCL LCD és LED TV-k
- Robogó, kismotor
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), a több csatornás kimenetet szintén, és örö és bódottá van.