- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Felvenné a Noctua kesztyűjét az ASUS
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Aktív témák
-
ntomka
nagyúr
válasz
Kendek
üzenetére
A döntés jelenleg jó, de hidd el, csak a sebesség vezetett a Gnomehoz vissza. Azt mondom, hogy a 4.5-re teljesen beérett a 4-es KDE, még engem is meggyőzött a flexibilitása ami ellenére teljesen egységes képet nyújt. Viszont a Kwin iszonyat lassú, hihetetlen. Szép, meg jó, megy egyszerű, de lassú. Nem igaz, hogy nem veszik észre.
Na mindegy, a Gnome se rossz végül is, a compizt is szépen bekonfigoltam, awn lucido felrakva, az egész feltémázva, csak az "egy kattintásra dupla kattinást érzékel" bugom ne lenne. 
(#29350) yanna: Ne kímélj!

Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 750W
- Eladó szép Nokia 7 Plus 64GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Na mindegy, a Gnome se rossz végül is, a compizt is szépen bekonfigoltam, awn lucido felrakva, az egész feltémázva, csak az "egy kattintásra dupla kattinást érzékel" bugom ne lenne.