Hirdetés
Aktív témák
-
válasz
x123456
üzenetére
Én a legújabb verziót használom a VirtualBoxból (3.2.6 r63112). Ezek az én vendégeim a friss Ubuntu Maverick (amd64) rendszeremen jelenleg: Debian (Sid+Experimental), Debian Lenny, Fedora, Kubuntu 9.10 és 10.04, Linux Mint, Lubuntu 10.04, Ubuntu 8.04 és 10.04 és egy Ubi+Kubi keverék, Xubuntu 10.04, Windows 7, XP SP3. Egyedül a Debian Lenny-vel van problémám, a Guest Additions nem éppen tökéletes, de inkább csak a felbontást nem lehet állítgatni jól (bár nem zavar annyira, nem használom csak tesztelésre a rendszert).
Azt nem mondanám, hogy gyorsabb, de a sebességével semmi gondom, még a titkosított btrfs fájlrendszeren is jól futnak a vendégeim.
Mondjuk a 3D gyorsítás az tényleg nem az erőssége, nem érdemes azt használni, így az effektek legyenek inkább kikapcsolva. Én mondjuk időnként mentem a képeket is, de van mentésem a rendszeren belül is (Rendszerment), így ha ilyesmi probléma lépne fel mint nálad, akkor sincs különösebb gond.
Amúgy szerintem egy nem Debian alapú oprendszeren is ugyanennyi problémád lenne vele.(#29312) upszilon: Mit kéne tudni róla? Az asztalra lehet vele Gadgeteket kirakni, ennyi.
Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- Dell Inspiron 3511 /i7-1165G7/MX350/16GB/512GB M.2/WIN11/Újszerű akku/Játékra is! Számlával!
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi