Hirdetés
Aktív témák
-
Traxx
őstag
válasz
Kendek
üzenetére
A parancsot valóban elírtam
De nem igazán értem, mert volt, hogy a hibaüzenetből másoltam ki, és ugyanezt kaptam...viszont most már bevette, működik. Fent figyel a Teamviewer is, és a synaptic is jó 
A javával kapcsolatban viszont nem értem, miért a mozilla könyvtárba kell másolnom a plugint, hiszen az működik
Bár megtettem ártani nem árthat alapon, plusz a /usr/lib/opera/plugins könyvtárba is betettem, de mégse megy...Még egy kérdés: miért van az, hogy a cairo dock egy idő után "elfelejt" feljönni? Hiába kattintgatok, és vonszolom fölé az egeret, csak lapít...kézzel kell a menüből aktiválni. A rendszer betöltésekor még jó, utána csinálja ezt...
Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
De nem igazán értem, mert volt, hogy a hibaüzenetből másoltam ki, és ugyanezt kaptam...viszont most már bevette, működik. Fent figyel a Teamviewer is, és a synaptic is jó 
Bár megtettem ártani nem árthat alapon, plusz a /usr/lib/opera/plugins könyvtárba is betettem, de mégse megy...