- Mégsem lettek annyira pénztárcabarátok az új Intel CPU-k
- Idén lesz tíz éves az AMD Socket AM4 foglalat
- Micro Four Thirds
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Projektor topic
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Kendek
üzenetére
igen, nem gondoltam, hogy ennyi különbség van a két megoldás közt, dehát a saját hibáiból tanul az ember...
megpróbálom a régebbi verziót valahogy előásni synapticban. hogy lehet beszerezni az ubuntus csomagot? amúgy megy a gép, eddig nincs baja látszólag, fut az acpid is, csak nem tudja leszedni, hogy visszategyem a régit (vagyis úgy gondoltam, hogy előbb leszedem, aztán felteszem a repóból megint, ami már a régi verzió lesz, csak nem tudja eltávolítani, bár lehet, hogy jobb is nekem). csak attól tartok, hogy egy újraindítás után már nem lesz ilyen rózsás a helyzet
az ikonokat úgy értem, hogy a toolbaron nem ikonok vannak, csak szöveg. tehát nem ott van egy ikon a vastagított meg dőlt betűknek, hanem ott a szöveg, hogy vastagított meg dőlt.
Aktív témák
- Villanyszerelés
- Xbox Series X|S
- Gurulunk, WAZE?!
- Mégsem lettek annyira pénztárcabarátok az új Intel CPU-k
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Háztartási gépek
- Viccrovat
- Tőzsde és gazdaság
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Ventilátorok 120/140mm és modding termékek kitűnő árakon! Mennyiségi kedvezmény!
- HP ELITE 8000 SFF PC: passzív VGA HDMI, C2D E8400 + 4GB RAM
- Bomba áron eladó Asus Vivobook S433EA /i7-1165G7/16GB/512 GB SSD/FHD/IPS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest