Hirdetés
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Kendek
üzenetére
nem tudom, csak azt hittem, hogy ez fordítva megy nagyjából.
viszont valamit kicsit el****tam, mert update managerből akartam először frissíteni, és bepipálva maradta az acpid is. viszont azt nem tudta feltenni, mert valami problémája volt (valami .so fájlt akart felülírni, ami egy másik csomagnak is része, és ezért nem sikerült neki). viszont most nem tudja leszedni, és amíg az új verzió van fent, addig újratenni sem engedi (mert most nincs hozzáadva a tároló). ilyenkor mit lehet kezdeni?ja, amúgy az OOo felment, viszont nincsenek ikonok a menüsorban, cska szöveggel van kiírva, hogy melyik gomb mit csinál. ez mennyire normális?
Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Eladó egy Xiaomi 12T pro Töltővel adom
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest