Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Mini-ITX
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Kitolhatja az LGA1700 élettartamát az Intel
- 240 Hz-es QD-OLED monitor jött az Alienware-től az árérzékenyebbek számára
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi haladó szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Bobby G.
senior tag
Ma este lesz a nagy eksön. Úgy tervezem, hogy a két vinyó közül az egyikre rámentek minden doksit, fotót, zenét, a másikra pedig telepítek. Az már eleve ketté van particionálva, így az egyikre rátelepítem a linuxot, a másikra meg egyenlőre rápakolom az XP-t, amíg nem találok minden munkámhoz megfelelő progikat linuxra. Most gyűjtögetem, nyomtatoom az infókat, hogy mire kell figyelnem. Ha esetleg tudtok valami honlapot, ahol minden egyben össze van foglalva, azt megköszönném. Próbáltam itt visszakeresni, de elég szétszortan vannak a témák..
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook 5-6. gen gar.
- Apple iPhone 13 mini 256GB Pink használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i5 13600K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB Lian Li Vector V100R 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest