Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Az aktuális Xbox konzolokon is megfogja majd a játékos kezét a Copilot
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Asztrofotózás
- Epson nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Bobby G.
senior tag
Ma este lesz a nagy eksön. Úgy tervezem, hogy a két vinyó közül az egyikre rámentek minden doksit, fotót, zenét, a másikra pedig telepítek. Az már eleve ketté van particionálva, így az egyikre rátelepítem a linuxot, a másikra meg egyenlőre rápakolom az XP-t, amíg nem találok minden munkámhoz megfelelő progikat linuxra. Most gyűjtögetem, nyomtatoom az infókat, hogy mire kell figyelnem. Ha esetleg tudtok valami honlapot, ahol minden egyben össze van foglalva, azt megköszönném. Próbáltam itt visszakeresni, de elég szétszortan vannak a témák..
Aktív témák
Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Parkside szerszám kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Az aktuális Xbox konzolokon is megfogja majd a játékos kezét a Copilot
- Építő/felújító topik
- Linux Mint
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Synology NAS
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- szinteÚJ Dell 15 i7 1355U 16GB 512GB FHD 120Hz!!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4538
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest