Aktív témák
-
válasz
body007
üzenetére
Igen, a kettes végű a jó, az a legújabb, éppenséggel most került be a tárolóba, reggel figyeltem fel rá. Otthon még nem tudtam felrakni, mert nem volt rá idő, a kattintásos frissítés lehúzta volna a Krusadert is, azt meg mégsem engedhettem. Viszont itt munkahelyen felrakta és kicsit elemeztem is, ez már az rc2-re épül, míg a 2.6.35-1 az rc1-re.
A generic végűt kell felrakni, a többi speckó, mondjuk szerverre való vagy éppen virtuális processzorokhoz. A sima, aminek nincs vége, az nem konkrét kernel, hanem csak egy sima csomag, aminek a függősége a mindenkori legfrissebb (gyári) kernel. Ennek köszönhető, hogy egy-egy rendszerfrissítéssel az új kernel is feltelepítődik. Különben magától nem rak fel új csomagokat ugye.
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Intel Ultra 7 265KF / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MikroTik / hálózati eszközök több típus, készletről
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest