Hirdetés
Aktív témák
-
válasz
V.Stryker
üzenetére
2 évente jönnek az LTS-ek, azok azok a verziók, amelyeket az olyan emberek használják, akiket nem érdekelnek az újdonságok, csak egy stabil és használható rendszert akarnak.
Ezek között pedig fél évente jönnek a kevésbé stabil, de számos újdonságot, nagyobb hardver kompatibilitást nyújtó köztes verziók. Ezekre nem muszáj frissíteni, de persze ha az ember kicsit is haladni akar a korral, na meg persze nem akar hatalmas ugrásokat tenni LTS-ek használatával, hogy aztán jól meglepődjön és idegenkedjen, akkor azért csak érdemes megtenni.
Egyébként volt olyan felvetés is, hogy lehetne Ubuntuból is olyan kiadás mint a Debiannál a Sid. Ez sosem jelent volna meg, állandóan a legfrissebb csomagok kerültek volna bele, és naponta készülhetett volna belőle egy mini telepítő kép. Ezt végül is elvetették, bár én örültem volna neki, hisz magyar vagyok.
Aktív témák
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- Dell XPS 9720 - i7 12th gen 27% ÁFÁS!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest