- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- A kínai felsővezetés blokkolhatta Mark Zuckerberg óriási AI üzletét
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Ma frissítettem a már sokat emlegetett nagyszüleim gépét (most már k7-es AMD) az új LTS-re, minden frankó, tökéletesen megy.

Mikor a távoli asztal beállításait próbáltam, és meg akartam adni jelszót, akkor feljött egy kis ablak, hogy adjam meg az alapértelmezett kulcstartó jelszavát. Oda aztán akármit írtam be, folyton feljött újra az az ablak, és nem hagyta, hogy beírjak valamit is a jelszó boxba. Aztán rájöttem, hogy a mégsére átvált valami nem biztonságos tárolási módba, de még ehhez is vagy 6x feljött az ablak, aztán végül be tudtam írni a jelszót.
Ez normális? Mit akart csinálni az a kulcstartó? Korábban a 8.10, 9.04 idejében szívatott, mikor nem lehetett beállítani tőle az adsl kapcsolat adatait a kapcsolatkezelőben.Amúgy érdekes, hogy az 1 magos, 1670MHz-en járó K7-es procival gyorsabban (vagy legalább is nem lassabban) bootol az Ubi, mint az asztali gépemen. Pedig most a K7-en nem is tiszta telepítés volt, hanem upgrade 9.10-ről. Mondjuk már a 9.04 is elég gyorsan bootolt. Mindkét gépben 7200-as vinyó van.
Aktív témák
- Battlefield 6
- AliExpress tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Háztartási gépek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eladó Redmi Note 10 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- Okosóra felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- 27% - Samsung S27D360GAU VA Monitor! 100Hz / 1920x1080 / 4ms
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5128, 100% Akksi
- Lenovo X13 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest