Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Ma frissítettem a már sokat emlegetett nagyszüleim gépét (most már k7-es AMD) az új LTS-re, minden frankó, tökéletesen megy.

Mikor a távoli asztal beállításait próbáltam, és meg akartam adni jelszót, akkor feljött egy kis ablak, hogy adjam meg az alapértelmezett kulcstartó jelszavát. Oda aztán akármit írtam be, folyton feljött újra az az ablak, és nem hagyta, hogy beírjak valamit is a jelszó boxba. Aztán rájöttem, hogy a mégsére átvált valami nem biztonságos tárolási módba, de még ehhez is vagy 6x feljött az ablak, aztán végül be tudtam írni a jelszót.
Ez normális? Mit akart csinálni az a kulcstartó? Korábban a 8.10, 9.04 idejében szívatott, mikor nem lehetett beállítani tőle az adsl kapcsolat adatait a kapcsolatkezelőben.Amúgy érdekes, hogy az 1 magos, 1670MHz-en járó K7-es procival gyorsabban (vagy legalább is nem lassabban) bootol az Ubi, mint az asztali gépemen. Pedig most a K7-en nem is tiszta telepítés volt, hanem upgrade 9.10-ről. Mondjuk már a 9.04 is elég gyorsan bootolt. Mindkét gépben 7200-as vinyó van.
Aktív témák
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- E-roller topik
- Crimson Desert
- Dell notebook topic
- Napelem
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Samsung kuponkunyeráló
- Hardvergyűjtemény, avagy amikre büszkék vagyunk!
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MSI Gaming Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4060 - 2,5 év gari
- Samsung Galaxy A56 5G 256G, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A70 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- 27% - ASUS TUF VG249Q3R Gaming IPS Monitor! 180Hz / 1ms / 1920x1080 / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest