Aktív témák
-
spammer
veterán
válasz
Kendek
üzenetére
Köszi, de sajnos nem működik

Beírtam az rc.local -ban az exit 0 elé, de reboot után nem módosította az értéket.
Utána gedit-tel csináltam egy filet, beleírtam ezt a sort, elmentettem /etc/rc2.d , jobb klikk permissions résznél kipipáltam az allow execute -ot, de ez sem módosította boot után..
Mit csinálhattam rosszul?
szerk: a parancs egyébként pontosan így van terminálban:
synclient LTCornerButton=2 (az előbb elfelejtettem az egyenlőség jelet)
És van még 1 kérdésem (csak hogy ne unatkozzatok
): ha bootoláskor nincs bedugva az USB-s egér, akkor rendszerbetöltés után már hiába dugom be, áramot kap, de meg sem mozdul. Ez normális? Ha rendszerbetöltés előtt rá van dugva és úgy tölt be, akkor okés. Nehogy már egy usb-s egeret ne tudjon kezelni alapból 
Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- Spórolós topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Formula-1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motoros topic
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" - M2, 16GB/256GB - 6 ciklus - 100% akku(MC7X4MG/A) Éjfekete -HUN
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-G - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- Xeon E5 1650 v3, 2680 v3, 2690 v3 processzorok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

): ha bootoláskor nincs bedugva az USB-s egér, akkor rendszerbetöltés után már hiába dugom be, áramot kap, de meg sem mozdul. Ez normális? Ha rendszerbetöltés előtt rá van dugva és úgy tölt be, akkor okés. Nehogy már egy usb-s egeret ne tudjon kezelni alapból