Hirdetés
Aktív témák
-
spammer
veterán
válasz
Kendek
üzenetére
Köszi, de sajnos nem működik

Beírtam az rc.local -ban az exit 0 elé, de reboot után nem módosította az értéket.
Utána gedit-tel csináltam egy filet, beleírtam ezt a sort, elmentettem /etc/rc2.d , jobb klikk permissions résznél kipipáltam az allow execute -ot, de ez sem módosította boot után..
Mit csinálhattam rosszul?
szerk: a parancs egyébként pontosan így van terminálban:
synclient LTCornerButton=2 (az előbb elfelejtettem az egyenlőség jelet)
És van még 1 kérdésem (csak hogy ne unatkozzatok
): ha bootoláskor nincs bedugva az USB-s egér, akkor rendszerbetöltés után már hiába dugom be, áramot kap, de meg sem mozdul. Ez normális? Ha rendszerbetöltés előtt rá van dugva és úgy tölt be, akkor okés. Nehogy már egy usb-s egeret ne tudjon kezelni alapból 
Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Ableton Live 12 Suite Education
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Xbox Series X // Számla // Garancia //
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, 7420, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Ulefone RugKing Pad Pro strapatablet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteDesk 800 G4 SFF,i3-8100,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

): ha bootoláskor nincs bedugva az USB-s egér, akkor rendszerbetöltés után már hiába dugom be, áramot kap, de meg sem mozdul. Ez normális? Ha rendszerbetöltés előtt rá van dugva és úgy tölt be, akkor okés. Nehogy már egy usb-s egeret ne tudjon kezelni alapból