Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- HP notebook topic
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Kendek
üzenetére
Igen, tényleg nem volt olyan nagy wasistdas, mint amennyire tartottam tőle eleinte.
Csak eddig nem nagyon volt időm babrálni ilyesmivel, most viszont rászántam magam.
De azért volt egy kis kockázata, hogy nem fogja home-nak látni a home-ot
Köszi amúgy a korábbi biztatásokat, úgy már könnyebben bele mertem vágni.
Amúgy most az tűnt fel, hogy a Helyek menüben nincs ott a Képek, Dokumentumok, stb. könyvtár linkje. Nem mintha annyira hiányozna (egyébként viszont fájlmentéskor és egyéb esetekben látszik ott bal oldalt a navigációs ablakban, és jó helyre mutat).
Meg kaptam egy ilyen hibaüzenetet:Bár a Nautilus megnyitásakor Terminálban korábban is kaptam hibaüziket, egyelőre nem vágom, miért, őszintén szólva még nem volt időm utánanézni.
Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- AKCIÓ! MacOS 26! UTOLSÓ GEN iMac 27" 5K i7-10700K 64GB RAM 512GB NVMe Radeon Pro 5700 XT 16GB gar
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- HP EliteDesk 800 G4 SFF,i3-8100,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Corsair iCUE ELITE CPU Cooler LCD Display Upgrade Kit
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Csak eddig nem nagyon volt időm babrálni ilyesmivel, most viszont rászántam magam.