Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Melyik tápegységet vegyem?
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Gamepad
- Fujifilm X
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Sweet Lou 6
üzenetére
Okés, köszi, most el is távolítottam az abban az ablakban megjelenő "zárt" drivert, ezzel deaktiváltam. Mondjuk az ott szereplő szöveg kicsit félreérthető: "Ez az eszközmeghajtó szükséges egyes ATI kártyák 3D képességeinek teljes kihasználásához, valamint az újabb kártyák 2D gyorsításához."
Ehhez mondjuk odaírhatták volna, hogy amennyiben hivatalos drivert telepítek, akkor ne foglalkozzak ezzel...
Ja, egyébként itt nem kéne több eszköznek is megjelenni?
Ezt az akadós dolgot meg nem elsősorban filmre értem, hanem úgy általában bármilyen ablak full screenre rakásánál (pl. dupla katt az ablak legtetején, vagy a kis ikonra való kattintás a jobb fölső sarokban) egy másodpercig (na jó, lehet, hogy kevesebb, de feltűnő) várakozik, gondolkozik. Annyira azért nem elviselhetetlen, de elég szembeötlő, hogy amikor nincsenek vizuális effektek, akkor egyáltalán nem várakozik, hanem rögtön reagál, viszont vizuális effektek engedélyezésekor felmerül ez a probléma. Pedig konfig elbírná - ez valami hibának tűnik, még WUBI-nál tapasztaltam ezt, de akkor betudtam annak, hogy esetleg csak ez a WUBI-s telepítés az oka. GNOME-os.
Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- 8 millió felett jár a Clair Obscur: Expedition 33, egy év alatt ért a csúcsra
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Óvodások homokozója
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Autós topik
- További aktív témák...
- 27% - ÚJ GAMER PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5090 / 48GB 6000MHz / 2TB NVMe / 1250W Gold! BeszámítOK
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- Microsoft Surface Laptop 4 i7 / 16GB / Prémium ultrabook Jó áron! Érintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest