Hirdetés
- OLED monitor topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Veszélyben vannak az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Sweet Lou 6
üzenetére
Okés, köszi, most el is távolítottam az abban az ablakban megjelenő "zárt" drivert, ezzel deaktiváltam. Mondjuk az ott szereplő szöveg kicsit félreérthető: "Ez az eszközmeghajtó szükséges egyes ATI kártyák 3D képességeinek teljes kihasználásához, valamint az újabb kártyák 2D gyorsításához."
Ehhez mondjuk odaírhatták volna, hogy amennyiben hivatalos drivert telepítek, akkor ne foglalkozzak ezzel...
Ja, egyébként itt nem kéne több eszköznek is megjelenni?
Ezt az akadós dolgot meg nem elsősorban filmre értem, hanem úgy általában bármilyen ablak full screenre rakásánál (pl. dupla katt az ablak legtetején, vagy a kis ikonra való kattintás a jobb fölső sarokban) egy másodpercig (na jó, lehet, hogy kevesebb, de feltűnő) várakozik, gondolkozik. Annyira azért nem elviselhetetlen, de elég szembeötlő, hogy amikor nincsenek vizuális effektek, akkor egyáltalán nem várakozik, hanem rögtön reagál, viszont vizuális effektek engedélyezésekor felmerül ez a probléma. Pedig konfig elbírná - ez valami hibának tűnik, még WUBI-nál tapasztaltam ezt, de akkor betudtam annak, hogy esetleg csak ez a WUBI-s telepítés az oka. GNOME-os.
Aktív témák
- Nagyakkus! Dell Latitude 5430 i7-1255U 16GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest