Aktív témák
-
mzx
senior tag
válasz
üzenetére
1)
De van, win alatt .
Teszteltem.
Hangsulyozom: időkorlátosak . (Egyik applikácio emígy időkorlátos, másik más módon.)2)
Nem lenne rossz ubira is, egyszer majd csak ráakadok ilyenre, báááááár javaslatodra meg fogom majd nézni az illető alkalmazások site-jait, hátha utal rá, ha linuxra is készitettek verziot... Köszi az 5letet.
(Napokkal ezelott már néztem synaptic-ban az egyiket, az sajna nem volt, de lehet, h több windows-ost is meg kéne itt néznem .
)Wine -re: számomra nincs értelme az ubis win emulátoroknak, mert winXP lényegesen gyorsabban, akadálymentesebben fut, mint az ubuntu; egy régi gépen, mint az enyém - szembeszökő a sebességkulonbség.
Ezért egy régi gépen -akinek win-re is szuksége van-, inkább mindkét oprsz-t kulon-kulon feltelepitve ajánlom, mint jómagam tettem. 
(Tettem pár hónapja a segitségetekkel - hála nektek.
)
Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- E-roller topik
- Crimson Desert
- Dell notebook topic
- Napelem
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Samsung kuponkunyeráló
- Hardvergyűjtemény, avagy amikre büszkék vagyunk!
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- PC Game Pass előfizetés
- iking.hu Apple iPhone 15 128GB Blue használt, karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- HP EliteBook 640 G11 Core Ultra 5 125U 32GB 1TB FHD 1 év gar
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! EVGA FTW3 Ultra RTX 3080 10GB GDDR6X Videokártya!
- Lenovo ThinkStation P330 Gen 2 Tower i7 / Xeon workstation /számla- garancia
- Xiaomi 11 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Teszteltem.
)