Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- A legjobb INGYENES programok Windowsra!
- Hobby elektronika
- iPad topik
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- GeForce RTX 5080-nak álcázott 5060-at kapott egy pórul járt vásárló
Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
upszilon
üzenetére
Hát igen, az tényleg nem lenne rossz, ha minden Windows-os progi működne Wine segítségével Ubin (vagy más Linux disztribúción) is.
De hogy megy el 22-25 órád a Windows fullos telepítgetésével? Én is igen intenzíven telepítgetek rá rengeteg programot, drivert, egyebeket, és tényleg sok idő megy el vele, de soha nem töltöttem többet az egésszel olyan 2, max 3 óránál többet. Mondjuk valszeg az is az oka, hogy most már fénysebességgel kattintgatok, mert már csukott szemmel is tudnám csinálni
, egyszerre több programot telepítgetek, és aztán mehet a Norton Ghost. [Nálam is felkerülnek ilyenkor olyanok is, mint az Apache, PHP, MySQL (mondjuk ezt most már elintézem az AppServ-vel, ami ugyanazt csinálja, mintha kézzel telepítgetném egyesével ezeket), képszerkesztő, blablabla programok, szóval elég tökölős, tényleg rengeteg programot használok.]"Ott meg van más, amivel szenvedni kell."
Igen, ez igaz.
Úgy értettem, hogy az új Linux-júzer (persze az egységsugarú fajtából
) már a "vindózos" hibákat megszokta, vagy már nagyjából tudja őket kezelni, de találkozik Linux alatt egy teljesen újjal, és legyint egyet, hogy mekkora fos az egész. Persze nyilván ez rossz mentalitás. 
Aktív témák
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
- Mio Star 8750B Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
- iKing.hu Apple iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 92% akku 6 hónap garancia
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
, egyszerre több programot telepítgetek, és aztán mehet a Norton Ghost. [Nálam is felkerülnek ilyenkor olyanok is, mint az Apache, PHP, MySQL (mondjuk ezt most már elintézem az
Úgy értettem, hogy az új Linux-júzer (persze az egységsugarú fajtából