Hirdetés
- Jöjjön ami KIMARADT... 😅 — 2025 REEL
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
gyurman
tag
VM fájl rendszer. Mi a legjobb?
Srácok bajban vagyok. A helyzet a következő. Van egy linuxom 2 partival. Egy a rendszer és a második adatoknak. Mind a kettő ext4.
Eldobtam a windem de valamit meg kellene nézni rajta. Tele van a windes partim. Nagy fájlok vannak az ext4-en. El kellene azokat érni.
Gyorsan összedobtam egy vmware player servert. Az látja a parit. Öröm megvolt, de nem sokáig. Fájlok újraírása a feladat, vagy egyik másolása ugyanarra a partira. Viszont a vmware és a virtualbox rettentően túlhasználja a CPU-t. Gondoltam a sambázás miatt, de jobbat nem találtam. SSHFS nem engedi újraírni. Tudtok jobbat? A colinux meg elég éretlen kernellelel jött ki. Lassan fejlődik.
Azután megkuksiztam a külföldi fórumokat. Viszont lehet hogy a fájl rendszernek sem jó a CPU kezelése.
A JFS ami jó, a XFS viszont lassabbka. Egyiknek sem csökkenthatő a mérete.
Reiser közepes sebességű. Gyorsabb, mint az ext3. Átméretezhető, de mintha az Reiser4 jobban tetszene. De R4 meghalt. A nemesis is és az atyját is lelőtték. A brtfs kezelhetetlen, és fejlettlen.
ZFS fuse alatt sok ramot eszik, a sebessége dupla, de a fogyasztása is.
Sírok. Akkor mit válasszak. Írjatok valamit. Csak az NTFS-re nem gondoltam. Pedig lehet hogy az felelne meg a követelményeimnek. De az meg sajnos M$.
Aktív témák
- Jöjjön ami KIMARADT... 😅 — 2025 REEL
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ingatlanos topic!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Battlefield 6
- Foxpost
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest