Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kecske és káposzta lenne a Gamdias új háza?
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Aktív témák
-
gyurman
tag
VM fájl rendszer. Mi a legjobb?
Srácok bajban vagyok. A helyzet a következő. Van egy linuxom 2 partival. Egy a rendszer és a második adatoknak. Mind a kettő ext4.
Eldobtam a windem de valamit meg kellene nézni rajta. Tele van a windes partim. Nagy fájlok vannak az ext4-en. El kellene azokat érni.
Gyorsan összedobtam egy vmware player servert. Az látja a parit. Öröm megvolt, de nem sokáig. Fájlok újraírása a feladat, vagy egyik másolása ugyanarra a partira. Viszont a vmware és a virtualbox rettentően túlhasználja a CPU-t. Gondoltam a sambázás miatt, de jobbat nem találtam. SSHFS nem engedi újraírni. Tudtok jobbat? A colinux meg elég éretlen kernellelel jött ki. Lassan fejlődik.
Azután megkuksiztam a külföldi fórumokat. Viszont lehet hogy a fájl rendszernek sem jó a CPU kezelése.
A JFS ami jó, a XFS viszont lassabbka. Egyiknek sem csökkenthatő a mérete.
Reiser közepes sebességű. Gyorsabb, mint az ext3. Átméretezhető, de mintha az Reiser4 jobban tetszene. De R4 meghalt. A nemesis is és az atyját is lelőtték. A brtfs kezelhetetlen, és fejlettlen.
ZFS fuse alatt sok ramot eszik, a sebessége dupla, de a fogyasztása is.
Sírok. Akkor mit válasszak. Írjatok valamit. Csak az NTFS-re nem gondoltam. Pedig lehet hogy az felelne meg a követelményeimnek. De az meg sajnos M$.
Aktív témák
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Vége lehet a OnePlusnak? Állítólag az Oppo bezárná a márkát
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Elektromos autók - motorok
- Azonnali fotós kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Milyen házat vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Arany János - Kapcsos könyv
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hó garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 16RX9 Gamer notebook - i7 14650HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 8GB
- AKCIÓ! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs