- Az Acer Helios sorozata is megkapja azt a bizonyos Plust
- Ultranagy sűrűségű rackkonfigurációkba jött az NVIDIA RTX PRO kártyája
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Vékony, sokgombos, játszós és produktív: így jellemezhető a Corsair klaviatúrája
- Az ASUS megvillantotta a ROG Strix G szériás noteszeinek 2026-os mezőnyét
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Az Acer Helios sorozata is megkapja azt a bizonyos Plust
- Hobby elektronika
- Hall-effektusos "félbillentyűzet" jött a Keychrontól
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Aktív témák
-
gyurman
tag
VM fájl rendszer. Mi a legjobb?
Srácok bajban vagyok. A helyzet a következő. Van egy linuxom 2 partival. Egy a rendszer és a második adatoknak. Mind a kettő ext4.
Eldobtam a windem de valamit meg kellene nézni rajta. Tele van a windes partim. Nagy fájlok vannak az ext4-en. El kellene azokat érni.
Gyorsan összedobtam egy vmware player servert. Az látja a parit. Öröm megvolt, de nem sokáig. Fájlok újraírása a feladat, vagy egyik másolása ugyanarra a partira. Viszont a vmware és a virtualbox rettentően túlhasználja a CPU-t. Gondoltam a sambázás miatt, de jobbat nem találtam. SSHFS nem engedi újraírni. Tudtok jobbat? A colinux meg elég éretlen kernellelel jött ki. Lassan fejlődik.
Azután megkuksiztam a külföldi fórumokat. Viszont lehet hogy a fájl rendszernek sem jó a CPU kezelése.
A JFS ami jó, a XFS viszont lassabbka. Egyiknek sem csökkenthatő a mérete.
Reiser közepes sebességű. Gyorsabb, mint az ext3. Átméretezhető, de mintha az Reiser4 jobban tetszene. De R4 meghalt. A nemesis is és az atyját is lelőtték. A brtfs kezelhetetlen, és fejlettlen.
ZFS fuse alatt sok ramot eszik, a sebessége dupla, de a fogyasztása is.
Sírok. Akkor mit válasszak. Írjatok valamit. Csak az NTFS-re nem gondoltam. Pedig lehet hogy az felelne meg a követelményeimnek. De az meg sajnos M$.
Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Képregény topik
- Amerika kész lemondani a kormányról
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Könyvajánló
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- AKCIÓ! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4355
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 /i5-1135G7/8 GB Ram/512 GB SSD/FHD+ IPS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest