- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hobby elektronika
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
Aktív témák
-
harry
veterán
Most a gondom nmap-pel, hogy
- sP-vel lenne szép, csak 1 sort ír ki, ha a host be van kapcsolva, ám a win-es gépeket ezzel nem látja
--> vagy kell minden win kliens tűzfalán állítani, ami macera, ráadásul nem is ment
--> vagy sudo-val kell használni a parancsot, ám így viszont egyes interfészek mac-címét is kiírja, ami nekem bezavar, de legalábbis nem szép... néztem verbose-t lehet-e tiltani, de nem láttam ilyet.Mert amúgy csak annyit kéne csinálni, hogy 'nmap alháló', és ha a kimenet több, mint x sor (tehát több, mint a default cím, és záró sor), akkor van gép, nem nézi, hogy az most hol-ki, de nekem nem is kell. Így viszont lehet zavarni fog a mac-címes sor, mivel nem tudok vele fixen számolni (nem írja ki minden géphez). Esetleg le lehetne vágni ezeket a sorokat, bár így kicsit még szöszölni kell majd vele.
Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bittorrent topik
- Anime filmek és sorozatok
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Linux kezdőknek
- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- Arc Raiders
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-Z87X-UD4H Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite 128GB használt karcmentes 100% új akku 6 hónap garancia
- Playstation 4 FAT 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Pixel 7 obszidián 128/8
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest