- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple asztali gépek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- 3DMark (2013) eredmények
- Apple MacBook
- Hobby elektronika
- Többszörösére növeli az üzemidőt az LG 1 Hz-es LCD panelje
- Milyen monitort vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Aktív témák
-
válasz
CHIPman
üzenetére
A Deluge-t nem szeretem én sem több ilyen gondom is van vele...
A uTorrentet ha felinstalláltad, akkor a menüből egyszerűen kihúzod az ikonját a panelra. Ha nem, akkor Nautilusból a utorrent.exe fájlt fogod meg és húzod ki a panelra, ennyire egyszerű. Bár igaz, hogy ez utóbbi megoldásnál az ikonja nem uTorrentes lesz. Én Cairo Dock-ra húztam ki, ott az ikonjának be lehet tallózni bármilyen ikont, én pl. az exe fájlból kinyertem és azt állítottam be.
Futó programot talán úgy a legegyszerűbb, hogy megnyitod a Rendszerfigyelőt (System Monitor), és ott a "Folyamat" fülnél egyszerűen tudsz lődözgetni kifele bármit (a nevének részleteit elkezded írni és ráugrik).
Esetleg terminálba beírod, hogy "top"...Mod: jah, és ha az exe-s fájlra nyomsz egy jobb egérgombot Nautilusban, megnyitás egyéb alkalmazással, egyéni parancs használata, beírod "wine", meg bejelölöd, hogy jegyezze meg a beállítást, akkor mindig a Wine indítja majd.
Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Google Pixel topik
- Építő/felújító topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple asztali gépek
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Suzuki topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- iPhone X 64GB 100% (3hónap Garancia)
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, szép állapot 96% akku (247 ciklus) 6 hó
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest