Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- 3D nyomtatás
- TCL LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
- Plazma TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
Aktív témák
-
válasz
CHIPman
üzenetére
A Deluge-t nem szeretem én sem több ilyen gondom is van vele...
A uTorrentet ha felinstalláltad, akkor a menüből egyszerűen kihúzod az ikonját a panelra. Ha nem, akkor Nautilusból a utorrent.exe fájlt fogod meg és húzod ki a panelra, ennyire egyszerű. Bár igaz, hogy ez utóbbi megoldásnál az ikonja nem uTorrentes lesz. Én Cairo Dock-ra húztam ki, ott az ikonjának be lehet tallózni bármilyen ikont, én pl. az exe fájlból kinyertem és azt állítottam be.
Futó programot talán úgy a legegyszerűbb, hogy megnyitod a Rendszerfigyelőt (System Monitor), és ott a "Folyamat" fülnél egyszerűen tudsz lődözgetni kifele bármit (a nevének részleteit elkezded írni és ráugrik).
Esetleg terminálba beírod, hogy "top"...Mod: jah, és ha az exe-s fájlra nyomsz egy jobb egérgombot Nautilusban, megnyitás egyéb alkalmazással, egyéni parancs használata, beírod "wine", meg bejelölöd, hogy jegyezze meg a beállítást, akkor mindig a Wine indítja majd.
Aktív témák
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 1000GB 1 év garancia
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest