- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- LG LCD és LED TV-k
- Epson nyomtatók
- Kényszerűen visszavesz az AI-ból a Windows 11-ben a Microsoft?
- Milyen TV-t vegyek?
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Valami baja van a tápomnak
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Aktív témák
-
upszilon
őstag
válasz
Kendek
üzenetére
"Egyrészről onnan tudod, hogy nem játsza le, hanem kiírja, hogy beépülőt kell letölteni hozzá, ad egy linket."
Ezt csinálta először. megjelent fönt egy sárga csík és felajánlotta, hogy beépülőket telepíthetek. Mivel mindet nem tudtam kijelölni és mivel nem tudtam melyik lesz a jó, és az elsőn állt, megnyomtam a továbbot. De ezt már leírtam. nem jött be és többet már nem jelenik meg a sárga csík sem a felajánlással.

"Mondom, a legegyszerűbb, hogy akkor Firefoxban a megnyitott oldalon Jobbegérgomb"
Én meg már harmadszor mondom, hogy a jobb egérgombra nem történik a világon semmi.
?

Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MacBook Pro 14 2024 M4, 32 GB RAM, 1 TB SSD 27% Áfás
- Dell S3221QSA 32 4K UHD Ívelt Monitor 27% ÁFÁS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HE FHD notebook - i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 Ti 4GB WIN11
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest