Hirdetés
Aktív témák
-
FixY67
senior tag
válasz
Major Major
üzenetére
De, tképp a live CD-re épül(t) ( nem is volt teljesen világos, hogy hogy is képzelik a dolgot).
Ettől függetlenül az update valami olyasmit vert fejbe, amit nagyon nem kellett volna. Az általa kezdeményezett grub update-et ki is hagytam (amikor rákérdezett, hogy melyik drive-ra tegye, akkor azt mondtam, hogy egyikre sem), a dist-upgrade meg kernelből max. hozzátesz, de a régit nem szokta eltávolítani.
De annyira nem izgat a dolog, hogy mélységében utánamásszak, mi romlott el.Egyébként nekem arra kellene, hogy a notebookomról tudjak linuxot futtatni, abszolúte windows mentes környezetben, de a Vistát nem akarom kiirtani.
Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gears of War: E-Day
- Milyen autót vegyek?
- Formula-1
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- EVGA SuperNOVA 850 G2 850W 80 PLUS Gold
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- 198 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070 (FOGLALVA)
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
- 208 - Lenovo LOQ (17IRB8) - Intel Core i7-13700F, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest