- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- MWC 2026: Megérkezett a Xiaomi Pad 8 sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Projektor topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Aktív témák
-
FixY67
senior tag
válasz
Major Major
üzenetére
De, tképp a live CD-re épül(t) ( nem is volt teljesen világos, hogy hogy is képzelik a dolgot).
Ettől függetlenül az update valami olyasmit vert fejbe, amit nagyon nem kellett volna. Az általa kezdeményezett grub update-et ki is hagytam (amikor rákérdezett, hogy melyik drive-ra tegye, akkor azt mondtam, hogy egyikre sem), a dist-upgrade meg kernelből max. hozzátesz, de a régit nem szokta eltávolítani.
De annyira nem izgat a dolog, hogy mélységében utánamásszak, mi romlott el.Egyébként nekem arra kellene, hogy a notebookomról tudjak linuxot futtatni, abszolúte windows mentes környezetben, de a Vistát nem akarom kiirtani.
Aktív témák
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 86%
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H110M i5 7600K 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB GDDR5 Rampage SHIVA 400W
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4589
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest