Hirdetés
Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
ecaddict
üzenetére
Bár nem néztem honnan indult a vita, de mint virtualizáció remek dolog lehet pl. szerverszinten. Sokkal jobb egy erős vason futtatni több virtuális gépet, sokkal jobban kezelhetők, backupolható, költöztethető, tesztelhető, szeparálható minden. Ráadásul itt is van mindenféle, paravirtualizáció, kernel szintű, stb.
Én eddig szerverszinten OpenVZ-t használtam, amire nekünk kellett, arra teljesen jó volt, érdemes volt emellett dönteni. Asztali szinten meg virtuális gépek teszt céllal (lemodellezni valami bonyolultabb műveletet, akár saját gépparkot építeni, tesztelni, gyakorolni). Ráadásul ahogy nézem egyre többen mozdulnak ebbe az irányba. Én mindenképp a virtualizáció mellett vagyok. Oktatási célkora meg végképp.
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest