Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Dobná a fizikai kezelőszerveket a Sony gamepad koncepciója
- RAM topik
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Androidos tablet topic
Aktív témák
-
Auratech
őstag
Tetszett, amit láttam, csak 60hz-en vibrált a monitor valami 1180-as felbontáson. No gondoltam a netet beizzítjuk, hátha kívülről kell valami segítség. Ez sikerült is, tényleg nem volt nehéz. Aztán ujraindítottam a gépet, hátha az kell neki, hogy a hardvereket megtalálja és megadja nekik, ami jár, hogy rendesen működjön minden.
Ujraindult, Bekapcs, van net, aztán még mindig semmi. C2D5200, 2Gb-ram, audZS2, HD4850, 400gb sataHd. Bios deffault. Na hol van a radeon és a felbontás? Kerestem a beállításokat, a képernyőnél, semmi. A rendszer ellenőrzés-féle funkció kimutatta, hogy a vga driver kell. Mondom jóvan, akkor jöjjön fel egy ablak és had kattintsak rá a driver telepítése ikonra, vagy valami egyszerű, érthető eljárásra.
Aktív témák
- Filmvilág
- Milyen TV-t vegyek?
- Dobná a fizikai kezelőszerveket a Sony gamepad koncepciója
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- RAM topik
- Alkoholista nevelde
- Milyen monitort vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen RAM-ot vegyek?
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Eladó Apple iPhone 12 64GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs