Hirdetés
- Rosewill "kockák" az egyedi NAS vagy házi szerver összerakásán gondolkodóknak
- Hét évet kapott a Samsung korábbi, Kínának kémkedő mérnöke
- Már nem egy, hanem két gyorsítót tartalmaz az új Google TPU generáció
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Belehúz a kapacitásbővítésbe a TSMC
Aktív témák
-
Auratech
őstag
Tetszett, amit láttam, csak 60hz-en vibrált a monitor valami 1180-as felbontáson. No gondoltam a netet beizzítjuk, hátha kívülről kell valami segítség. Ez sikerült is, tényleg nem volt nehéz. Aztán ujraindítottam a gépet, hátha az kell neki, hogy a hardvereket megtalálja és megadja nekik, ami jár, hogy rendesen működjön minden.
Ujraindult, Bekapcs, van net, aztán még mindig semmi. C2D5200, 2Gb-ram, audZS2, HD4850, 400gb sataHd. Bios deffault. Na hol van a radeon és a felbontás? Kerestem a beállításokat, a képernyőnél, semmi. A rendszer ellenőrzés-féle funkció kimutatta, hogy a vga driver kell. Mondom jóvan, akkor jöjjön fel egy ablak és had kattintsak rá a driver telepítése ikonra, vagy valami egyszerű, érthető eljárásra.
Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Elektromos autók - motorok
- Milyen routert?
- LED világítás a lakásban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- AliExpress tapasztalatok
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- AKCIÓ! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 ADATA 850W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iPhone 16 pro 128GB Sivatagi Titán - 27% ÁFA (0395)
- AKCIÓ! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bontatlan Moleskine Smart Writing Set Ellipse digitális e papír füzet / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest