- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Micro Four Thirds
- Többszörösére növeli az üzemidőt az LG 1 Hz-es LCD panelje
- ASUS notebook topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Aktív témák
-
Babetta-X
senior tag
Sziasztok!
Régebb óta kacérkodom a linux gondolatával, idáig csak windowson éltem, de mivel sűrűn van vele problémám, így egyre inkább a linux mellé állnék, a gépemet mostanában csak netezésre, filmnézésre, msn-re meg ilyen egyéb nem túl hasznos dolgokra használom

Néha még weboldalt szerkesztek, de arra is biztos vannak jó programok linux alá.
Viszont nekem fontos lenne, egy olyan msn ami az msn pluszt is tudja kezelni, létezik ilyen, vagy esetleg van olyan windows emulátor amivel linux alol tudom a live messengert indítani?
A másik kérdésem amitől félek, hogy idáig windowst feltelepítettem és automatikusan ráállt a netre még a kisujjamat sem kellett megmozdítani máris volt internet. Namármost Linux alatt gondolom nem lesz ilyen egyszerű, vagy menni fog ott is simán?
Válaszotokat előre is nagyon köszönöm!
Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Robogó, kismotor
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- gerner1
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kempingezés és sátrazás
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- iPhone 15 Pro 256GB 88% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- MikroTik CCR2116-12G-4S+
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 14 M1 16GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 16GB RAM 512GB SSD RTX 5070 8GB
- LG 86QNED913PA / Mini LED / 86" - 217 cm / 4K UHD / 120Hz & 3ms / 900 Nits / HDR Dolby / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest